Uniek

 

Intensieve PERSOONLIJKE begeleiding, perfect afgestemd op jouw fysieke mogelijkheden en evt. beperkingen.

Thuis of op locatie werken aan meer ontspanning, flexibiliteit, vitaliteit en een betere gezondheid.

"

Persoonlijke  Yogacoach

Privé sessie
€65

Als yogacoach richt ik mij specifiek op duo of privé sessies zodat je doelgericht kunt werken.

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat daar zeer zeker behoefte aan is. Zie het zoals bij Personal Fitness Training maar dan met yoga.
Een fijne combinatie van inspanning en ontspanning, Yin en yang. Zo werk je aan een goede balans, mentaal en fysiek.

Persoonlijke aandacht, een persoonlijk plan en op een tijdstip wanneer het jou uitkomt en altijd dezelfde coach. Ik help je om meer bewust te worden van je lichaam, zo leer je waar jouw mogelijkheden en je grenzen liggen.

Mijn klanten zijn bijvoorbeeld:

  • Mensen die te maken hebben gehad met een blessure, ziekte of burn-out waardoor ze de drempel te hoog vinden en zich ongemakkelijk voelen in een reguliere les.
  • Mensen die net starten en zich als ‘beginner’ verloren voelen in een drukke yogales vol yogi´s die zichzelf moeiteloos in moeilijke yoga poses vouwen.
  • Ondernemers, CEO’s, HR managers.

Je kan mij eenmalig boeken, iedere week of eens per maand. Alles is mogelijk. De lessen zijn steeds afwisselend. Samen werken we aan een gezond, sterk, flexibel en stressvrij lichaam.

Ik ben jou stok achter de deur.
En ik beloof je dat je echt snel resultaat behaalt.

Persoonlijke
Yoga Flow

Persoonlijke Yoga Flow €175

De kracht van een persoonlijke yoga flow zit hem in de herhaling van een aantal specifieke yogahoudingen op maat voor jou.

 

Aan de hand van een korte intake krijg ik een goed beeld van jouw hulpvraag en evt. blessures waar ik rekening mee moet houden.
Een Personal Yoga Flow wordt altijd op maat gemaakt en is voor iedereen anders. Ik leer je hoe je het maximale uit jouw flow kan halen. 

  • Doordat je steeds de houdingen herhaalt, zie en voel je  vooruitgang en dit motiveert je om steeds weer op de mat te stappen.
  • Je merkt dat klachten verminderen. Je merkt dat je sterker, flexibeler én bewuster wordt van je lichaam, ademhaling en gedachten.
  • De Personal Yoga Flow is ideaal voor mensen met steeds terugkerende klachten of blessures of voor degene die thuis een yoga moment willen implementeren.
  • Op een zachte bewuste wijze werk je aan een gezonder lichaam.

Een losse Flow is €45
Een Personal Yoga Flow incl. 2 yoga sessie is €175
een Personal Yoga Flow incl. 3 yoga sessies is €230

 

Personal Balance Yoga traject

Ben jij klaar om echt stappen te zetten naar een gezondere en vitalere levensstijl gecombineerd met yoga en wil je jouw lichaam naast vitaliseren ook optimaliseren? Dan kies je voor een uitgebreider traject. Hierin gaan we ook kijken hoe je er voor staat qua gezondheid op celniveau. Dit doen we d.m.v. een onafhankelijke simpele bloedtest welke jou binnen 2 weken inzicht geeft welke voedingstoffen je mag toevoegen en waar je op het gebied van voeding evt. gezondere keuzes kan maken. Deze combinatie levert je in korte tijd bewustwording en nieuwe inzichten op en helpt je om een shift te maken. Oude denkwijzen en patronen zal je loslaten. Wat zijn de mogelijkheden?

PERSONAL FLOW + BALANCE START 1 maand €295
> Personal Yoga Flow
> 2x privé yoga sessie
> 1x Balance test + testbespreking
> 1x 100ml Balance Oil 

PERSONAL FLOW + BALANCE TRAJECT 6 maanden  €795
> Personal Yoga Flow
> 5x privé yoga sessie
> 2x Balance test + testbespreking
> 9x 300ml Balance Oil
> 2x 100ml Balance Oil

Heb jij al een Personal Yoga Flow en wil je meer inzicht in jouw gezondheid d.m.v. de bloedtest?
Stuur mij een mail of Whats-App dan bespreken we samen de opties.

 

“To a mind that is still, the whole universe surrenders”

 – Lao Tzu –

Nieuw

Tradetracker